Nieuw boek van schrijver Roelof Ham over Ufo's een misleiding van duivelse proporties

We weten dat onze predikant Roelof Ham zijn “beperkingen” inmiddels ook heeft omgezet in kansen. In de periode van zijn ziek zijn werd zijn schrijvers talent zichtbaar. Dit heeft inmiddels geresulteerd in het schrijven van een aantal boeken.

Zijn eerste boek, een spannende thriller van 464 pagina’s onder de titel “Iedermans Ondergang” gaat over de betekenis van ergens in geloven. Velen hebben het boek inmiddels gelezen en gewaardeerd.

Zijn tweede boek gaat over het misleidende wonder van Ufo's. 

Media Folder: 

Onverklaarbare verschijnselen aan de hemel, dansende lichten. Ufo’s worden ze genoemd. Lang werd het onderwerp niet serieus genomen. Maar tijden veranderen. Op 25 juni 2021 erkende de Amerikaanse overheid dat er iets speelt in onze luchten. Er werden filmpjes online geplaatst met daarop wonderbaarlijke beelden. Serieuze tv-programma’s en kranten besteedden aandacht aan Ufo’s. Wat is er hier aan de hand? Staan we op het punt contact te maken met buitenaardsen? Of speelt hier iets anders? In het boek gaat Roelof Ham gaat op deze vragen in. Hij herkent een misleiding van duivelse proporties.