Laatste Nieuws

Geplaatst op 3 weken 38 min geleden

Dit is de flyer die we recentelijk hebben verspreid in Delfzijl. Mogelijk dat u n.a.v. de flyer hier bij ons op de website of op onze FB pagina  terecht komt. Nu is de flyer op zich niet zo belangrijk, maar wel dat we met deze flyer u van harte uitnodigen om met ons in het weekend van 19, 20, 22 en 23 april 2023 het 100 bestaan als Baptistengemeente Havenlicht te vieren.

Geplaatst op 1 maand 2 weken geleden

Noodhulp aardbevingen Turkije en Syrië

Als Baptistengemeente Havenlicht Delfzijl doen we mee met de noodhulpactie aardbevingen Turkije en Syrië van de Unie van Baptistengemeenten Nederland. DV zondag 26 februari 2023 willen we daar sowieso onze 2e collecte voor reserveren. Als u fysiek in onze dienst aanwezig bent, dan kunt u hiervoor uw gaven geven.

Uiteraard kunt u ook uw geld storten op de rekening waarvoor twee rekeningnummers beschikbaar zijn:

Geplaatst op 1 maand 3 weken geleden

Op DV woensdag 8 februari beginnen we met 'Man en Bijbel' in navolging van onze zusters die al een tijdje voor 'Vrouw en Bijbel' bij elkaar komen.

Wij starten om 19:30 uur in de kerk en gaan uit van maximaal een uur waarin we als broeders bij elkaar willen zijn om over een onderwerp van gelovig zijn te praten en de Bijbel te openen.

 

Geplaatst op 2 maanden 3 dagen geleden

Geplaatst op 2 maanden 1 week geleden

Een boeiend interview op Groot Nieuws Radio van ons voorgangers echtpaar over "Het Monster van Psychose". Zeer de moeite waard om te beluisteren!!

https://www.grootnieuwsradio.nl/gezondheid/deborah-kreeg-meerdere-psychoses/?fbclid=IwAR34CpfBX6iLAEHO8RwR1AkphcT3HfhzzTPSJOQhPV6JkQkmoB2RX4urDso

Geplaatst op 2 maanden 2 weken geleden

Vanuit onze gemeente wensen we onze broeder en zuster Erry en Hilda Fokkert Gods rijke zegen toe in de 'extra' bediening die ze ook in de Baptistengemeente Veendam mogen uitvoeren. Fijn om zo in meerdere gemeenten voor de Here God dienstbaar te mogen zijn. 

Geplaatst op 2 maanden 2 weken geleden

Gezocht: Sportieve mannen!

Wil je wat doen aan je goede voornemens? Lekker een balletje trappen? Even ontspannen als mannen onder elkaar?

Wij zijn Wouter en Jonathan (Baptistengemeente Havenlicht) en wij zijn bezig met het opzetten van een interkerkelijk zaalvoetbalavondje. Het is de bedoeling dat we dit één keer in de twee week op een avond gaan doen. Dit op een nader te bepalen avond en locatie.

Het is puur recreatief en voor de lol! Een goede techniek en/of conditie is niet nodig :)

De kosten zullen we met elkaar delen, dus zijn laag!!

Geplaatst op 3 maanden 2 weken geleden

Kerst is een feest dat het waard is om gevierd te worden, zeker ook in de kerk. Daarom hebben de Baptisten Delfzijl dit jaar de volgende activiteiten:

Geplaatst op 4 maanden 4 dagen geleden

Media Folder: