Laatste Nieuws

Geplaatst op 1 week 5 dagen geleden

De Baptistengemeente Havenlicht Delfzijl doet weer mee aan de landelijke Schoenendoosactie.

In deze spannende tijd zijn kinderen in noodsituaties en armoede extra kwetsbaar. Daarom doen wij mee aan de Schoenendoosactie. We geven kinderen ver weg een schoenendoos vol bruikbare spullen. Voor hen is dat een onbetaalbaar cadeau. Helpt u mee?

Geplaatst op 3 weken 2 dagen geleden

Faith in Action

Dit najaar, zondagavond 17 oktober, begint Faith in Action.

Een keer per maand willen we jou uitnodigen om met ons na te denken over geloof en wat dat betekent voor jouw leven. Daarnaast is er ruimte voor zang en muziek, gezelligheid met chips en frisdranken en hopelijke vele mooie en verdiepende gesprekken.

De avonden duren van 19:00 tot 20:30 uur en zijn bedoeld voor iedereen tussen 12-18 die wel eens nadenkt over wat geloven is, wat de Bijbel zegt en wat er allemaal op je af kan komen als jongere.

Geplaatst op 3 weken 2 dagen geleden

Geplaatst op 3 weken 2 dagen geleden

Vanaf zaterdag 25 september keren we zoveel mogelijk terug naar de pre-Corona situatie in onze gemeente. Wij kunnen dan de meeste van de maatregelen die als gevolg van Covid-19 gehouden moesten worden, loslaten. Het doet ons genoegen en geeft ons dankbaarheid dit jullie te kunnen meedelen.

Concreet betekent dit dat wij per direct ons niet meer hoeven aan te melden voor de diensten, dat we geen maximumaantal bezoekers meer hebben in ons gebouw en dat de 1,5 meter afstandsregel geen voorwaarde meer is.

Een paar basisregels van algemene hygiëne blijven wel gehandhaafd:

Geplaatst op 2 maanden 2 dagen geleden

Jongens en Meiden Club

Voor kinderen die naar de basisschool gaan

KOM JIJ OOK?!

Start: maandagavond 13 september

Wekelijks van 18:30 - 19:30 uur

In de Baptisten Gemeente Havenlicht

(naast het politiebureau in Delfzijl)

Geplaatst op 2 maanden 3 dagen geleden

Media Folder: