Laatste Nieuws

Geplaatst op 1 dag 16 uur geleden

We weten dat onze predikant Roelof Ham zijn “beperkingen” inmiddels ook heeft omgezet in kansen. In de periode van zijn ziek zijn werd zijn schrijvers talent zichtbaar. Dit heeft inmiddels geresulteerd in het schrijven van een aantal boeken.

Zijn eerste boek, een spannende thriller van 464 pagina’s onder de titel “Iedermans Ondergang” gaat over de betekenis van ergens in geloven. Velen hebben het boek inmiddels gelezen en gewaardeerd.

Zijn tweede boek gaat over het misleidende wonder van Ufo's. 

Geplaatst op 1 dag 16 uur geleden

Voor het 100 jarig bestaan van de Baptisten Gemeente Delfzijl dat wij in DV in 2023 hopen te vieren, vragen wij adressen van ex leden, die om welke reden dan ook geen lid meer zijn van onze gemeente. Dit kan zijn door verhuizing of intrekken lidmaatschap. Wie kan ons aan woonadressen, telefoonnummers of mailadressen helpen, zodat wij hen ook een uitnodiging kunnen sturen, voor het vieren van dit heugelijk feit.

Ook zijn we op zoek naar documenten, foto’s en gebeurtenissen, als u hier iets van heeft, willen wij dit ook graag lenen.

Geplaatst op 1 dag 16 uur geleden

Rugtas actie voor kinderen in het AZC in Delfzijl

In mei en juni gaan we op de zondagschool aan de slag om rugtasjes te vullen voor de kinderen die momenteel in het AZC in Delfzijl wonen. Dit zijn bijna 130 kinderen! Samen met de GKV de Hoeksteen en CGK het Lichtbaken gaan we zorgen dat alle kinderen een rugtasje gaan krijgen. Hoe kunt u helpen? Door spulletjes aan te leveren, geld te doneren of te bidden voor deze actie! Lees voor meer informatie de brief die meegestuurd wordt met het mededelingenblad.

Voor vragen kunt u terecht bij Patty Mulders of Liesbeth Brinkema

Geplaatst op 3 maanden 3 weken geleden

In tijden van verwarring blijken crisismomenten langs geijkte patronen te verlopen. Meestal is de reactie van individuen en groepen mensen niet zo nieuw als men denkt. Zeker niet onder christenen, want hun tradities zijn bekend en voorspelbaar.

Geplaatst op 4 maanden 1 week geleden

Geplaatst op 6 maanden 5 dagen geleden

De op de gemeentevergadering aangekondigde gespreksavond op woensdagavond 1 dec  van het Bouwteam wordt tot nader orde uitgesteld. De avond waarvoor naast de leden ook de vrienden van de gemeente worden uitgenodigd,  wordt uitgesteld vanwege overleg binnen de burgerlijke gemeente Eemsdelta.

Geplaatst op 6 maanden 2 weken geleden

Media Folder: 

Geplaatst op 7 maanden 2 weken geleden

Faith in Action

Dit najaar, zondagavond 17 oktober, begint Faith in Action.

Een keer per maand willen we jou uitnodigen om met ons na te denken over geloof en wat dat betekent voor jouw leven. Daarnaast is er ruimte voor zang en muziek, gezelligheid met chips en frisdranken en hopelijke vele mooie en verdiepende gesprekken.

De avonden duren van 19:00 tot 20:30 uur en zijn bedoeld voor iedereen tussen 12-18 die wel eens nadenkt over wat geloven is, wat de Bijbel zegt en wat er allemaal op je af kan komen als jongere.

Geplaatst op 7 maanden 2 weken geleden

Vanaf zaterdag 25 september keren we zoveel mogelijk terug naar de pre-Corona situatie in onze gemeente. Wij kunnen dan de meeste van de maatregelen die als gevolg van Covid-19 gehouden moesten worden, loslaten. Het doet ons genoegen en geeft ons dankbaarheid dit jullie te kunnen meedelen.

Concreet betekent dit dat wij per direct ons niet meer hoeven aan te melden voor de diensten, dat we geen maximumaantal bezoekers meer hebben in ons gebouw en dat de 1,5 meter afstandsregel geen voorwaarde meer is.

Een paar basisregels van algemene hygiëne blijven wel gehandhaafd: