Serie van 5 avonden over 'Onzekere tijden, zekere antwoorden'

Media Folder: 

‘Onzekere tijden, zekere antwoorden’

Vanaf 11 november start in ons kerkgebouw een serie van vijf avonden (vanaf 19:30 uur) over de roerige tijden waarin we leven. Ds. Roelof Ham neemt ons mee langs verschillende kenmerkende aspecten van onze tijd en de vragen die dat oproept. Hij biedt ons vanuit de Bijbel inzichten en antwoorden. Achtereenvolgens staan we stil bij:

-          Avond 1 (11 november): rampen in een wilde natuur

-          Avond 2 (18 november): overheden en controledwang

-          Avond 3 (25 november): wetteloosheid, liefdeloosheid en moderne spiritualiteit

-          Avond 4 (2 december): Israël, de vijgenboom

-          Avond 5 (9 december): angst, angst, angst overal

Vijf avonden met vijf thema’s die volop spelen in een immer en steeds sneller veranderende wereld. Een wereld waarin constant dingen gebeuren die we een paar jaar geleden nog niet voor mogelijk hielden. Veel mensen voelen aan dat dit niet goed kan blijven gaan. Er moet iets veranderen. De onzekerheid en angst neemt daarbij hand over hand toe en we komen steeds meer tegenover elkaar te staan. Vertrouwen in elkaar en instanties is bijna tot het nulpunt gedaald.

Hoe moet je dit duiden? Waar gaat dit allemaal heen? Wat staat ons nog te wachten? Wat betekent dit? Veel vragen, maar er zijn antwoorden! God geeft ze ons in zijn Woord.

Kom daarom in november en december en ontdek dat onzekere tijden ons niet bang hoeven te maken. God heeft het allemaal al aangekondigd. Er wacht ons een heerlijke toekomst!

Nb. Het is NIET de intentie om de avonden te streamen. Dus als u belangstelling heeft, dan nodigen wij u van harte uit in ons kerkgebouw. Opgave is niet nodig.