Voedselkast gesloten maar 'werk' gaat door

Voedselkast
Lieve mensen, hierbij een update over onze voedselkast. Helaas heeft de commissie die zich hiermee bezig houdt moeten besluiten om hiermee te stoppen. Er was sterk de indruk dat de mensen die het nodig hadden, zogezegd ‘de meeste tijd achter het net visten’. Dit mede omdat er bezoekers waren die alles in één keer mee namen en ja dan was de kast leeg.
We vinden het op zich heel erg jammer, omdat het een voorziening was die in de periode dat we er mee zijn begonnen heel erg in een behoefte voorzag. Echter op dit moment zien we geen andere mogelijkheid om het op een andere (kleinschalige) manier te doen. In ieder geval willen we iedereen bedanken voor de donaties in wat voor vorm ook.
Maar ja zijn we nu somber omdat onze ‘voedselkast’ is gesloten….
Nee zeker niet, veel activiteiten gaan gewoon door. Uiteraard onze kerkdiensten, iedere zondag om 09:30 uur. Onze jaarlijkse Rommelmarkt komende zaterdag 30 september. Ons kinderwerk bekend onder de naam “Happy Kids Club” in de diverse vakantie periodes, waarbij veel kinderen inmiddels de weg naar ons kerkgebouw hebben gevonden. Onze ‘gezamenlijke MAALTIJD projecten, (lunch en diner) waarvoor u zich gratis kan opgeven. Onze doordeweekse ‘inloop’ momenten waar iedereen welkom is. Onze Alpha cursus(sen) en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan.
Dus dankbaarheid en het tellen van onze zegeningen staan centraal. Met elkaar zijn we dan ook dankbaar dat we als Baptistengemeente een mooie plek mogen innemen in onze mooie gemeente. Het gaat in dit alles niet om ons maar om de Liefde van de Here Jezus centraal te stellen in ons doen en laten en zo een zegen te mogen zijn voor onze naasten.
Voor details van de diverse activiteiten verwijzen we u naar onze website. Daar proberen we actueel onze activiteiten bij te houden. Dit staat natuurlijk los van onze kerkdiensten die Deo Volente iedere zondag om 09:30 uur beginnen in ons kerkgebouw. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om fysiek een keer een dienst bij te wonen, dan kunt u via onze livestream (link website) natuurlijk rechtstreeks mee genieten met onze diensten.