Aanmelding bijwonen dienst in Corona tijd

Nieuws categorie: 
Vanaf zondag 13 juni 2021 weer max 50 personen + ingetogen zingen met elkaar!!
Belangrijk is nog steeds dat de algemene randvoorwaarden in acht worden genomen: voorafgaande reservering, triage (gezondheidsvragen) en het aanwijzen van zitplaatsen. 
Voor samenzang geeft de routekaart van de overheid aan dat we dat op een ingetogen manier mogen doen. Voor ons als gemeente weer een fantastische stap voorwaarts waarvoor we erg dankbaar zijn!!

De aanmeldingsprocedure voor de zondagse dienst blijft hetzelfde, echter het telefoonnummer is veranderd in 06-12520258.

We zien er naar uit u te ontmoeten in de zondagse diensten en dan samen met u onze God te loven en te prijzen middels onze zang.

Nog steeds wordt het dragen van een mondkapje bij binnenkomst en bij het verlaten van de kerk aanbevolen. Zodra u in de kerk hebt plaatsgenomen, staat u het vrij om het mondkapje af te doen.

Voor het bijwonen van de kerkdienst betekent het dat iedereen die wil komen zich moet aanmelden voor de dienst.

Dit aanmelden gaat als volgt:

  • Op zondag na de dienst is vanaf 12:00 uur de aanmelding voor de aankomende dienst geopend.
  • Je kunt je aanmelden tot donderdagavond 22:00 uur.
  • Aanmelden kan via de mail. Mail dat je komt en als je niet alleen komt ook met wie. Dit kan op mailadres: aanmeldenhavenlicht@gmail.com 
  • Wanneer er geen plek voor U beschikbaar is, wordt u dit per mail of telefonisch medegedeeld voor zaterdag 11:00 uur.

Omdat er maar 50 plaatsen beschikbaar zijn gaan we er vanuit dat U daadwerkelijk komt als U zich aanmeldt (onvoorziene omstandigheden daargelaten). Onthoud dat als U zich aanmeldt en niet komt er dan een ander had kunnen zijn. Denk om elkaar en ga hier dus niet lichtzinnig mee om.

En tot slot, mocht U niet kunnen komen, omdat er meer dan 50 aanmeldingen zijn, dan zal U automatisch doorgeschoven worden na dienst van de week daarna. Uiteraard zult U daarover dan de volgende week ook weer worden ingelicht. Mocht deze zondag voor U niet lukken, geef dat dan door.